158.000 CASAVIL ®

Ацетовинилен полимер във воден разтвор, прозрачен с висок вискозитет, мазна консистенция, лесно се нанася с четка или шпатула.


Приложение Разредител Покривност Изсъхване
Четка / Шпатула Вода 6-8 кв.м / литър 24 часа

Опаковки в литри 4 - 0,750


059.000 SVERNICIATORE (разтворител за премахване на боя: силнодействащ)

Това е продукт за лесна употреба със силно действие.Подходящ за отсраняване на стар слой от боя от повърхности, които трябва да бъдат боядисани.Боята може да се отстрани заедно с разтворителя, като се използва шпатула или силна струя вода.Нанася се обилно количество с четка.


Приложение Разредител Покривност Изсъхване
Четка Готов за употреба 4-8 кв.м / литър - - -

Опаковки в литри 0,750


111.101 VEROSTUCCO ®

Синтетичен кит на водна основа, готов за употреба, базиран на смес от пигменти и запълнители обединени от защитен калоид и емулсионни полимери.Подходящ за всички повърхности.Лесно се нанася и шкури, особено върху дърво и каменна основа.


Приложение Разредител Покривност Изсъхване
Шпатула
Готов за употреба - - - - - -

Опаковки в литри 2,5 - 0,500 - 0,250 - 0,150 (туба)


211.101 STUCK ®

Прахообразен кит с гипс и добавъчна калоидна основа, създаден да запълва неравности и дупки по стени, дърво, строителни панели и други подобни.Използва се и за залепяне на гибсови розетки, фризове и корнизи и за изглаждане на мазилки, направени или реконструирани по традиционния начин.Изключително добро прилепване.Не се стяга.Не се пука.Не се отделя.


Приложение Разредител Покривност Изсъхване
Шпатула
Вода - - - - - -

Опаковки в литри 20 - 5 - 1


211.901 FILLER AL QUARZO (кварцов кит)

Прахообразен кит, за запълване и изглаждане.За вътрешно и външно приложение, превъзходен за зидарии, дърво, за залепване на гипсови розетки и корнизи.Добър за залепване на полистирол.


Приложение Разредител Покривност Изсъхване
Шпатула Вода - - - - - -

Опаковки в литри 20 - 5 - 1


012. ... SIGILLANTE ACRILICO SOPRAVERNICIABILE (боядисващ се акрилен кит)

Еластично – пластичен еднокомпонентен уплътнител на основата на акрилни смоли на водна основа готов за употреба.Залепва се върху порести и гладки повърхности дори и влажни.Залепва бетон, цимент, тухли, гибс, азбест и дърво.Не съдържа разтворители.Практически без мирис.Може да се боядисва върху него.


Опаковки в литри 0,310

 

Designed by Valentin Deskov © 2009